PONDĚLÍ 20. 5.
Bramborová polévka se zeleninou (A: 1, 10, 9)
2 ks vejce vařené, čočka na kyselo, chléb, steril. okurek (A: 1, 3, 10)105
130 g | Kuřecí prso na paprice, jasmínová rýže (A: 1, 7)115
ÚTERÝ 21. 5.
Ruský boršč (A: 1, 7, 9, 13)
350 g | Sýrové tortelliny ve smetanové omáčce s hříbky (A: 1, 7)105
200 g | Pečené kuřecí stehýnko na rozmarýnu, vařené brambory (A: 7)115
STŘEDA 22. 5.
Uzená polévka s kroupami (A: 1, 9, 10, 13)
350 g | Zeleninové rizoto sypané sýrem Gran Moravia, okurkový salát (A: 1, 7, 10)105
110 g | Hovězí hnízdo plněné vejcem a anglickou slaninou, jasmínová rýže (A: 1, 3, 9, 10)115
ČTVRTEK 23. 5.
Čočková polévka s uzeným masem (A: 1)
400 g | Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo (A: 1, 3, 7)105
350 g | Rizoto s vepřovým masem sypané sýrem, okurkový salátek (A: 1, 7, 10)115
PÁTEK 24. 5.
Hovězí vývar s nudlemi a zeleninou (A: 1, 3, 9)
100 g | Smažený hermelín, vařené brambory, tatarská omáčka (A: 1, 3, 7)115
130 g | Kuřecí bazalkový závitek, plněný mozzarellou a slaninou, jasmínová rýže (A: 1, 7, 10)115

Váha masa je uvedena  v syrovém stavu. Změna jídelního lístku vyhrazena.