PONDĚLÍ 18. 3.
Česneková polévka s krutony a vejcem A: 1, 3, 7, 9,
VEGE – 350g Bulgur s houbami, hráškem a smetanou, okurkový salátek A: 1, 7 105
130g Kuřecí plátek na paprice, těstoviny A: 1, 3, 7115
ÚTERÝ 19. 3.
Zelná polévka s uzeninou A: 1, 6, 7, 10
VEGE – 350g Tagliatelle s bazalkovým pestem, rajčaty, ořechy a chilli papričkami, sypané sýrem Gran Moravia A: 1, 3, 7,
105
110g Hovězí pečené karbanátky s nivou, bramborová kaše, sterilovaný okurek A: 1, 3, 7 115
STŘEDA 20. 3.
Zabíjačková polévka A: 1, 6, 7, 10
VEGE – 400g Bramborové šišky s mákem, cukr, máslo A: 1, 3, 7 105
110g Hovězí nudličky se zázvorem, kari a červenou paprikou, jasmínová rýže A: 1115
ČTVRTEK 21. 3.
Fazolová polévka A: 1, 7, 9
VEGE – 300g Zapečená brokolice se žampiony a sýrem, vařené brambory A: 3, 7105
130g Kuřecí steak s rokfórovou omáčkou a pórkem, jasmínová rýže A: 1, 3, 7, 10115
PÁTEK 22. 3.
Mrkvová polévka s drožďovými nočky A: 1, 3, 7
VEGE – 250g Smažený květák, vařené brambory A: 1, 3, 7105
350g Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurkový salátek A: 1, 3, 7 115